Kreminė rudųjų pievagrybių sriuba

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Kreminė rudųjų pievagrybių sriuba
Autorius apie receptą: Nekaloringa, greitai paruošiama ir skani. Nekaloringa, greitai paruošiama ir skani. Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
250 gramų rudųjų pievagrybių
250 mililitrų pieno
150 mililitrų daržovių sultinio (apytikriai)
1 vienetas svogūnų (nedidelio)
2 šaukštai kreminio sūrio
30 gramų sviesto
15 gramų kvietinių miltų
1 pundelis krapų
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal poreikį aliejaus
pagal poreikį sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Svogūną supjaustyti.
2.
Į keptuvę dėti sviesto, pilti aliejaus ir įkaitinti. Suberti svogūnus ir apkepti.
3.
Pievagrybius supjaustyti, berti į keptuvę su svogūnais ir pakepti dar 5 minutes. Berti miltus, gerai išmaišyti ir perdėti į puodą. Pilti sultinį, pieną, įberti druską, pipirus, dėti kreminį sūrį ir virti ant silpnos ugnies nuolat maišant apie 5 - 6 minutes.
4.
Kai išvirs, sutrinti elektriniu trintuvu. Susmulkinti krapus, suberti į puodą ir permaišyti.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital