Kreminė morkų sriuba

AUTORIUS:
Anželika Stančikienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 20)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 20)
Trinta morkų sriuba
Autorius apie receptą: Puiki, vos kelių ingredientų sriuba. Puiki, vos kelių ingredientų sriuba. Anželika Stančikienė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
1 litras sultinio
5 vienetai morkų
1 vienetas svogūnų
30 gramų sviesto
3 skiltelės česnako
1 šaukštelis malto imbiero
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
Papuošimui:
3 riekelės šaltai rūkytos šoninės (nebūtina)
6 griežinėliai žaliųjų citrinų (nebūtina)
šiek tiek petražolių (nebūtina)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Svogūną ir česnaką susmulkinti. Puode ištirpinti sviestą, apkepinti svogūną, kol suminkštės, sudėti česnaką, kepinti, kol paskleis aromatą.
2.
Morką sutarkuoti burokine tarka, dėti prie daržovių, apkepinti, kol susileis. Įpilti sultinio. Virti, kol suminkštės. Pagardinti druska, pipirais, imbietu.
3.
Sutrinti rankiniu elektriniu trintuvu (blnederiu).
4.
Papuošimui sausoje keptuvėje pakepinau smulkintą šoninę. Taip pat papuoščiau žaliosios citrinos griežinėliais ir petražolėmis.
AUTORIUS: Anželika Stančikienė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital