Kreminė moliūgų sriuba

AUTORIUS:
Justyna
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Kreminė moliūgų sriuba
Kreminė moliūgų sriuba
Kreminė moliūgų sriuba
Autorius apie receptą: Jauku ir šilta būna jos pavalgius - pagaliau kreminė moliūgų sriuba! Jauku ir šilta būna jos pavalgius - pagaliau kreminė moliūgų sriuba! Justyna
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 ir 2/5 kilogramo moliūgų
4 stiklinės vandens
1 vienetas svogūnų
4 skiltelės česnako
0.5 vieneto aitriųjų pipirų
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį druskos
pagal poreikį pelėsinio sūrio
šiek tiek aliejaus (kepimui)
šiek tiek balzamiko kremo (nebūtina)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Moliūgą nuvalome nuo žievės ir sėklų. Minkštimą supjaustome kubeliais. Svogūną supjaustome mažais kubeliais, česnakų skilteles - riekelėmis.
2.
Keptuvėje įkaitintame aliejuje apkepiname svogūną ir česnakus, kol suminkštės ir paskleis malonų aromatą.
3.
Moliūgus, apkeptus svogūnus ir česnakus sudedame į puodą. Supilame vandenį, uždengiame dangčiu ir verdame apie 20 minučių, kol moliūgas suminkštės.
4.
Sutriname trintuvu kartu su aitriu pipiru. Pagardiname druska ir pipirais.
5.
Patiekiant ant viršaus dedame pelėsinio sūrio pagal skonį, papuošiame balzamiko kremu.
AUTORIUS: Justyna
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital