Kreminė lęšių ir morkų sriuba

AUTORIUS:
Anželika
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 14)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 14)
Kreminė lęšių ir morkų sriuba
Autorius apie receptą: Puiki vegetariška sriuba. Puiki vegetariška sriuba. Anželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
200 gramų raudonųjų lęšių
2 vienetai morkų
1 vienetas svogūnų
3 skiltelės česnako
3 šaukštai pomidorų pastos
1 šaukštelis saldžiosios paprikos miltelių
1 žiupsnelis raudonėlio
1 žiupsnelis čili dribsnių
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį druskos
1 litras daržovių sultinio
1 šlakelis alyvuogių aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Lęšius užmerkti iš vakaro.
2.
Morkas sutarkuoti, svogūną ir česnaką smulkiai supjaustyti.
3.
Pakepti keptuvėje su aliejumi ant mažos ugnies svogūnus, morkas, česnakus. Suberti visus prieskonius, sudėti pomidorų pastą.
4.
Į puodą sudėti apkeptas daržoves, supilti sultinį ir suberti lęšius. Virti apie 10-15 min.
5.
Išvirusią sriubą sutrinti. Sriubos tirštumą reguliuoti sultiniu pagal savo skonį.
6.
Pateikiant, pagal skonį gardinti sėklomis, žalumynais, skrebučiais arba kepta šonine.
AUTORIUS: Anželika
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital