Kreminė kalafiorų ir pupelių košė

AUTORIUS:
Justyna
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Kreminė kalafiorų ir pupelių košė
Autorius apie receptą: Sveikesnė alternatyva bulvių košei! Ji kremiška, kvapni ir tiesiog tobulai dera prie mėsos ir žuvies patiekalų. Sveikesnė alternatyva bulvių košei! Ji kremiška, kvapni ir tiesiog tobulai dera prie mėsos ir žuvies patiekalų. Justyna
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 vienetas žiedinių kopūstų
250 gramų konservuotų pupelių (margų)
150 mililitrų daržovių sultinio
50 gramų sviesto
2 skiltelės česnako
1 šaukštelis druskos
1 šaukštelis džiovintų žolelių mišinio
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Žiedinį kopūstą išskirstyti žiedinais, kotą supjaustyti smulkiais gabalėliais.
2.
Sausoje keptuvėje trumpai apkepinti nesmulkintas česnako skilteles.
3.
Į daržovių sultinį sudėti žiedinį kopūstą, pupelės, pasūdyti ir virti apie 15 minučių, kol suminkštės. Vandenį nupilti. Išimti žiedinius kopūstus, pupeles.
4.
Puode, kuriame virė žiediniai kopūstai, ištirpinti sviestą. Nuimti nuo kaitros, sudėti atgal kopūstus ir pupeles, kepintą česnaką ir džiovintas žoleles. Sutrinti elektriniu trintuvu ar rankine grūstuve iki norimos konsistencijos.
AUTORIUS: Justyna
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital