Kreminė brokolių ir sūrio sriuba su grikiais ir paukštiena

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 16)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 16)
Brokolių ir sūrio sriuba su grikiais
Brokolių ir sūrio sriuba su grikiais
Brokolių ir sūrio sriuba su grikiais
Brokolių ir sūrio sriuba su grikiais
Brokolių ir sūrio sriuba su grikiais
Autorius apie receptą: Vaikystėje labai nemėgau sriubų. Šiuo metu mano šeimoje sriuba yra labai svarbus pietų ar vakarienės patiekalas. Dauguma žmonių nuolatos kartoja, kad jų namuose gaminama Vaikystėje labai nemėgau sriubų. Šiuo metu mano šeimoje sriuba yra labai svarbus pietų ar vakarienės patiekalas. Dauguma žmonių nuolatos kartoja, kad jų namuose gaminama mamos ar močiutės sriuba yra pati skaniausia. Bet kartais labai sveika pažvelgti toliau, nei tos tradicinės, mūsų visų mėgstamos sriubos. Ši sriuba gimė ekspromtu iš to, ką turėjau. Grikius panaudojau visai atsitiktinai, tiesiog buvau juos pamerkusi pietums. Na ir ką gi? Puikumėlis, skanumėlis. Dabar į sriubas grikius dėsiu dažniau, nes jie čia labai tinka. Grikius naudoju natūralius, nes jie yra sveikesni, sotesni ir be jokios abejonės - labai skanūs. Antiena - dar vienas ingredientas, nulėmęs šios nuostabios sriubos sėkmę. Jeigu jums labai maus sąžinę, sūrio nedėkite, kam tos papildomos kalorijos. Bet įdėję sūrio nesigailėsite, nes jis suteikia labai gerą skonį. (...daugiau) Ritos receptai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
2 litrai vandens
500 gramų antienos kulšelės (arba vištienos)
2 vienetai brokolių
100 gramų čederio sūrio
1 vienetas morkų
1 vienetas svogūnų
1 sauja žalieji grikiai (neskrudinti natūralūs grikiai, neapdoroti terminiu būdu)
2 skiltelės česnako
pagal poreikį druskos
šiek tiek sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Kulšeles apvirti, vandenį nupilkite, nuplaukite ir pašalinkite odą.
2.
Į puodą pilame apie 2 l vandens, dedame kulšeles ir verdame, iki kulšelės suminkštės. Tuomet išgriebkite, nukaulinkite ir susmulkinkite. Dėkite atgal į sultinį.
3.
Grikius pamirkykite vandenyje.
4.
Susmulkinkite svogūną, česnaką, morką ir pakepinkite su sviestu.
5.
Brokolius susmulkinkite.
6.
Į puodą su sultiniu dėkite grikius, pasūdykite ir virkite, kol grikiai išvirs. Tai nutiks labai greitai. Dėkite kepintas daržoves, brokolius, berkite mėgstamų prieskonių ir virkite apie 10 min. Pačioje pabaigoje dėkite sūrį ir maišykite, kol ištirps.
7.
Dalį sriubos sutrinkite elektriniu trintuvu ir supilkite atgal. Galite sutrinti ir visą sriubą, bet patraukliau atrodo, kai matyti ir daržovės ir mėsos gabaliukai.
8.
Tiekiame su mėgstama duona ar bandelėmis. Ant viršaus galite pabarstyti sėklų mišinio, užsidėti grietinės. Viskas pagal poreikius.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital