Krabų lazdelių salotos su padažu

AUTORIUS:
Tatjana
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 22)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 22)
Krabų lazdelių salotos su padažu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
200 g krabų mėsos (ar lazdelių)
2 svogūnai
100 g salierų gumbo
200 g baltųjų porų bamblių
2 šaukštai sviesto
1 šaukštas miltų
375 ml sauso baltojo vyno
0,25 šaukštelio kario
125 ml grietinės
druska ir juodieji pipirai
1 šaukštelis susmulkintų krapų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Krabų lazdeles ir daržoves susitarkuojame burokine tarka (galite susipjaustyti norimo dydžio kubeliais, kaip jums labiau patinka).  Keptuvėje išlydome sviestą, dedame miltus, šiek tiek pakepiname, pilame vyną, grietinę ir paskaniname prieskoniais. Pravėsusį padažą pilame ant krabų su daržovėmis. Papuošiame smulkintais krapais ar kitais žalumynais.
AUTORIUS: Tatjana
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital