Krabų lazdelės purioje tešloje

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 60)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 60)
Krabų lazdelės purioje tešloje
Autorius apie receptą: Paužkandžiaujam? Kiek primirštos krabų lazdelės keptos tešloje, bet tikrai labai tinkamas užkandis pasisėdėjimams su draugais. Paužkandžiaujam? Kiek primirštos krabų lazdelės keptos tešloje, bet tikrai labai tinkamas užkandis pasisėdėjimams su draugais. Edita, Oditėlės blogas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
300 gramų krabų lazdelių
3 vienetai kiaušinių
100 gramų miltų
3 šaukštai majonezo
1 šaukštelis maltos raudonosios paprikos
1 žiupsnelis krapų
šiek tiek druskos
Padažui:
4 šaukštai majonezo
1 šaukštas grietinės
1 skiltelė česnako
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į dubenį įmuškite kiaušinius, sudėkite majonezą, miltus, paprikos miltelius, pjaustytus krapus, pagardinkite druska ir viską gerai išplakite. Tešla bus tiršta.
2.
Krabų lazdeles perpjaukite išilgai, apvoliokite tešloje ir kepkite keptuvėje su trupučiu aliejaus iš abiejų pusių kol gražiai apskrus. Sudėkite ant popierinės servetėlės, kad susigertų riebalų perteklius.
3.
Patiekite su padažu, sumaišę majonezą, grietinę ir išspaustą česnaką.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Rasa
2019-03-08 16:59
Labai skanu ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital