Troškinti kotletai su grybų įdaru

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Troškinti kotletai su grybų įdaru
Troškinti kotletai su grybų įdaru
Troškinti kotletai su grybų įdaru
Troškinti kotletai su grybų įdaru
Troškinti kotletai su grybų įdaru
Troškinti kotletai su grybų įdaru
Autorius apie receptą: Perkrėtus savo virtuvės spintelę, radau džiovintų baravykų. Prisiminiau, kad buvau kepusi kotletus su jų įdaru. Nusprendžiau ir šiandien savo šeimą palepinti tokiais Perkrėtus savo virtuvės spintelę, radau džiovintų baravykų. Prisiminiau, kad buvau kepusi kotletus su jų įdaru. Nusprendžiau ir šiandien savo šeimą palepinti tokiais pietumis. Sotūs, skanūs ir šiek tiek kitokie kotletai nei tradiciniai su grybų nata. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas morkų
0.5 litro vandens
100 mililitrų grietinėlės, 35% riebumo
1 šaukštas sviesto
2 šaukšteliai prieskonių (su džiovintais grybais)
1 žiupsnelis druskos
Kukuliams:
500 gramų kiaulienos faršo
1 vienetas kiaušinių
4 šaukštai grietinėlės, 35% riebumo
2 šaukštai manų kruopų
30 gramų sviesto
1 šaukštelis prieskonių maltai mėsai
1 skiltelė česnako
1 žiupsnelis pipirų
1 žiupsnelis druskos
pagal poreikį miltų (apvoliojimui)
Įdarui:
1 vienetas svogūnų
2 šaukštai aliejaus
2 saujelės džiovintų baravykų
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Pasiruošiame faršą: į mėsytę dedame smulkintą česnako skiltelę, mušame kiaušinį, beriame prieskonius: druska, pipirai, maltos mėsos prieskonius.
2.
Į mėsos masę beriame manus, pilame grietinėlę ir sudedame sviestą. Viską gerai išmaišome.
3.
Džiovintus grybus užpilame verdančiu vandeniu, palaikome, bent pora valandų.
4.
Grybus susmulkiname, pakepiname keptuvėje su aliejumi, kol truputį suminkštės, beriame smulkintą svogūną, gardiname druska. Iš faršo formuojame kotletukus. Į vidų dedame pasiruošto įdaro. Apvoliojame miltuose ar apkepame keptuvėje iš abiejų pusių.
5.
Dedame į troškintuvą, pilame vandens, grietinėlės, beriame prieskonius, dedame smulkintą morką, sviestą. Troškiname apie 35 min. Pabaigoje pabarstome smulkintais laiškiniais česnakais. Valgėme su bulvių koše ir salotomis.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital