Kotletai švediškai

AUTORIUS:
Nijolė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 56)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 56)
Kotletai švediškai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
300g faršo
1 trynys
1 svogūnas
4 šaukštai raugintų ar marinuotų burokėlių
1 tarkuota bulvė
pipirai, druska,
džiūvėsėliai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Faršą paruošti įprastai. Sudėti per smulkesnė tarką sutarkuotą bulvę ir burokėlius, kubeliais supjaustytą svogūną. Krauopščiai išmaišyti. Formuoti kotletus, juos apvolioti džiūvėsiuose ir kepti keptuvėje.
Garnyrui labai tinka raugintų kopūstų salotos ir žalieji žirneliai su majonezu. Mėsos patiekalas paruoštas!
AUTORIUS: Nijolė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
inesa
2012-12-11 22:38
sveiki,gyvenu svedijoje jau senai,noriu pasakyti,kad yra toks patiekalas,vadinamas lindsrtriomo kepsniu,jis gaminamas butinai is gero jautienos farso,dedama smulkiai pjaustyto (ne tarkuoto) virto burokelio,raudono svoguno,kapareliu ir baltuju pipiru,taip pat pilama burokeliu nuoviro,kad gautusi vientisa mase,apkepama aliejuje su trupuciu sviesto ir baigiama troskinti orkaiteje,valgoma su orkaiteje keptomis bulviu skiltelemis,tikrai labai skanu. turiu pastebeti,kad svedu virtuveje kotletas reiskia nemalta mesa,tai kaip musu karbonadas,gali buti be kaulo ir kepamas nemirkant kiausinio plakinyje,farso kotletams jie nenaudoja,tai tiesa. ATSAKYTI
Allis
2011-03-09 17:18
Jeigu svediskai...tai svedu kotletas joki budu ne is maltos mesos...:)) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital