Kotletai su špinatais

AUTORIUS:
Eglė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Kotletai su špinatais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
500 gramų kiaulienos (malta, liesa)
300 gramų špinatų
1 vienetas kiaušinių (tryniai)
100 mililitrų džiūvėsėlių (malti)
1 stiklinė pieno
1 šaukštas sviesto
100 gramų sūrio (brandintas)
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
Špinatų lapelius gerai nuplauti po tekančiu vandeniu. Džiūvėsėlius užpilti pienu ir palikti brinkti. Į mėsos faršą įmušti kiaušinio trynį, sukrėsti išbrinkusius džiūvėsėlius, pasūdyti, pagardinti pipirais ir viską labai gerai išmaišyti. Špinatų lapelius nuvarvinti ir smulkiai supjaustyti, įmaišyti į faršą. Brandintą sūrį supjaustyti kubeliais. Iš faršo drėgnomis rankomis suformuoti vienodo dydžio kotletus, į vidų įdėti po gabalėlį sūrio. Sudėti kotletus į sviestu pateptą kepimo indą ir kepti iki 200 °C temp. įkaitintoje orkaitėje, kol gražiai apskrus. Tiekti su grietine. Skanaus.
AUTORIUS: Eglė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital