Kotletai su fermentiniu sūriu

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 40)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 40)
Kotletai su fermentiniu sūriu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
400 g jautienos ir kiaulienos faršo
1 kiaušinis
1 sudžiūvusi bandelė
3-4 šaukštai pieno
1/2 stiklinės stambiai sutarkuoto fermentinio sūrio
2 šaukštai sukapotų petražolių arba krapų
1 šaukštas sojų padažo
3 šaukštai aliejaus
2 šaukštai maltų džiūvėsėlių
pipirai
druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Pamirkyti bandelę piene, išsunkti, susmulkinti, sudėti į mėsą kartu su druska, pipirais bei žalumynais. Kruopščiai išmaišyti. Įberti sūrio, dar kartą išmaišyti. Suformuoti drėgnomis rankomis kotletus, apvolioti maltuose džiūvėsėliuose, dėti į keptuvę su karštu aliejumi. Kepti, kol paraus, iš abiejų pusių. Baigiant kepti kelioms minutėms pridengti keptuvę ir leisti pasitroškinti, kad kotletai gerai iškeptų ir viduje.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
roxana
2011-04-15 11:55
o kur soja deti i farsa? ar baigiant kept kada troskintis? ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital