Kotletai su cukinija ir avižiniais dribsniais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Kotletai su cukinija ir avižiniais dribsniais
Kotletai su cukinija ir avižiniais dribsniais
Kotletai su cukinija ir avižiniais dribsniais
Kotletai su cukinija ir avižiniais dribsniais
Autorius apie receptą: Ar Jums pasisekė šiais metais neužauginti cukinijų iki gigantiško dydžio? Pradžioje man su mama sekėsi puikiai, paskui jos ėmė slėptis ir augti lyg pakvaišę, taip vieną Ar Jums pasisekė šiais metais neužauginti cukinijų iki gigantiško dydžio? Pradžioje man su mama sekėsi puikiai, paskui jos ėmė slėptis ir augti lyg pakvaišę, taip vieną kitą užauginome ne tokio dydžio, kaip aš svajoju. Bet didžiausią dalį jų nusiskynėme mažučių ir neperaugusių. Išmokiau ir mamą, kokias cukinijas reikia valgyti. Gaminau su jomis, gaminau, o kai jau nebežinau, kur jas dar dėti, imu kepti kotletus su jomis. Ir, tikriausiai, tai darau ne aš viena. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 vienetas morkų
1 vienetas svogūnų
Faršui:
500 gramų kiaulienos faršo
1 vienetas cukinijų (jaunos)
100 mililitrų grietinėlės
1 vienetas kiaušinių
1 vienetas svogūnų
3 šaukštai avižinių dribsnių
1 skiltelė česnako
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
1 šaukštelis džiovintos žolelės
pagal skonį druskos
Padažui:
500 mililitrų vandens
100 mililitrų grietinėlės
1 šaukštas kukurūzų miltų
šiek tiek druskos
Pabarstymui:
1 pundelis krapų (smulkintų)
Kepimui:
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Česnaką ir 1 svogūną smulkiai supjaustome.
2.
Į kiaulienos faršą beriame avižinius dribsnius, žoleles, druską, pipirus. Įmušame kiaušinį, pilame 100 ml grietinėlės, įtarkuojame cukiniją. Įmaišome 1 smulkintą svogūną ir česnako skiltelę. Masę gerai išmaišome.
3.
Rankomis gnybiame masės ir formuojame kotletus.
4.
Kepame keptuvėje aliejuje iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus ir iškeps. Dedame į troškintuvą.
5.
Svogūną supjaustome nedideliais gabalėliais, morką griežinėliais. Suberiame ant kotletų.
6.
Padažui vandenį sumaišome su grietinėle ir kukurūzų miltais, pabarstome druska ir užpilame kotletus.
7.
Troškiname apie 15 – 20 min. Pabarstome smulkintais krapais.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
helovinas
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital