Kotletai kitaip - su varške

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Kotletai kitaip - su varške
Kotletai kitaip - su varške
Kotletai kitaip - su varške
Autorius apie receptą: Išbandyti verta net ir tiems tradicinių skonių gerbėjams, kurie yra šventai įsitikinę, kad tobuliausi kotletai yra iš vaikystės su bulvių koše ir burokėlių salotomis. Išbandyti verta net ir tiems tradicinių skonių gerbėjams, kurie yra šventai įsitikinę, kad tobuliausi kotletai yra iš vaikystės su bulvių koše ir burokėlių salotomis. Paprasti, lengvai pagaminami, bet skonio prasme jie yra nerealūs. O tokius kotletus pasmeigtus ant iešmelių valgys net ir mažieji gurmanai, kuriems ne bet ką ir paduosi. (...daugiau) Odeta, Samčio užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
600 gramų vištienos faršo
180 gramų varškės
100 gramų sviesto (sūdyto)
1 vienetas kiaušinių
1 šaukštelis krapų (smulkintų)
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
Apvoliojimui:
2 vienetai kiaušinių
100 mililitrų vandens
100 gramų džiūvėsėlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Į dubenį sudėti sviestą, suberti krapus ir sumaišyti. Rankomis suformuoti nedidelius pailgus gabaliukus ir dėti į šaldymo kamerą iki kol prireiks.
2.
Į dubenį sudėti vištieną, varškę, įmušti kiaušinį, suberti druską, pipirus ir gerai išmaišyti.
3.
Padrėkinti rankas vandeniu, imti šiek tiek mėsos masės ir formuoti blyną, dėti atvėsintą sviestą ir suformuoti pailgą, cepelino formos, kotletą.
4.
Į dubenį įmušti kiaušinius, įpilti vandens ir išplakti. Į kitą dubenį suberti džiūvėsėlius.
5.
Kiekvieną kotletą apvolioti kiaušinių plakinyje, tuomet džiūvėsėliuose.
6.
Vandenyje pamirkyti medinius iešmelius, jais persmeigti kotletus.
7.
Kepimo skardą ištiesti kepimo popieriumi, sudėti kotletus.
8.
Kepti įkaitintoje iki 180 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 25 minutes.
9.
Tiekiame su norimu garnyru, aš šalia dar patiekiau jogurto - česnakų padažo.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital