Kotletai įdaryti pievagrybiais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Kotletai įdaryti pievagrybiais
Kotletai įdaryti pievagrybiais
Kotletai įdaryti pievagrybiais
Autorius apie receptą: Labai sotus ir skanus patiekalas, o tiekti gardu su keptomis bulvėmis ir mėgstamomis daržovėmis. Labai paprasta, bet gaivu ir skanu. Labai sotus ir skanus patiekalas, o tiekti gardu su keptomis bulvėmis ir mėgstamomis daržovėmis. Labai paprasta, bet gaivu ir skanu. Edita, Oditėlės blogas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų maltos mėsos (naudojau jautienos ir kiaulienos)
250 gramų pievagrybių
1 vienetas kiaušinių
1 vienetas svogūnų
pagal skonį prieskonių (mėgstamų)
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Svogūną susmulkinti mažais kubeliais. Į dubenį dėti faršą, berti druską, pipirus, įmušti kiaušinį, suberti svogūną, berti prieskonius, druską, pipirus ir gerai išmaišyti. Pievagrybius nuplauti.
2.
Įjunkite orkaitę kaisti iki 180°C temperatūros (kaitinimo režimas - viršus+apačia, be ventiliatoriaus).
3.
Iš faršo formuoti nedidelį kamuoliuką, jį suploti, dėti pievagrybį ir suformuoti kotletą uždengiant pievagrybį mėsa. Taip paruošti visus kotletus iki kol neliks ingredientų.
4.
Paruoštus kotletus sudėti į kepimo formą išklotą kepimo popieriumi.
5.
Kepti iki 180°C įkaitintos orkaitės viduryje apie 30 min. iki kol iškeps.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital