Korėjietiškos cukinijų ir morkų salotos

AUTORIUS:
Agnė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Cukinijos korėjietiškai
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Labai gaivios, traškios, pilnos vitaminų! Tokias salotas valgau tiesiog vienas ar prie kepintos vištienos. Papildomai, jei turite, labai tinka pabarstyti sezamo sėklomis. Labai gaivios, traškios, pilnos vitaminų! Tokias salotas valgau tiesiog vienas ar prie kepintos vištienos. Papildomai, jei turite, labai tinka pabarstyti sezamo sėklomis. Receptą radau rusiškame bloge, išbandžiau ir man labai labai patiko! (...daugiau) Agnė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas cukinijų (jaunos, apie 400 gr)
1 vienetas morkų (nedidelės)
0.5 vieneto svogūnų
2 skiltelės česnako
2 šaukštai aliejaus
1 šaukštas acto 9%
0.5 šaukštelio aitriosios paprikos miltelių
0.5 šaukštelio cukraus (arba medaus)
0.5 šaukštelio druskos
1/4 šaukštelio maltos kalendros
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Česnaką išspausti, pilti aliejų, actą, berti druską, pipirus, kalendrą. Išmaišyti ir palikti pastovėti.
2.
Nupjauti cukinijos galiukus (neskusti), sutarkuoti specialia morkų tarka šiaudeliais ar supjausyti labai plonomis juostelėmis.
3.
Morkas nuskusti, sutarkuoti specialia morkų tarka šiaudeliais ar supjaustyti labai plonomis juostelėmis.
4.
Svogūnus supjaustyti juostelėmis. Morkas su cukinijomis ir svogūnais užpilti padažu ir išmaišyti. Palikti apie pusvalandį pastovėti šaldytuve ir palikti pastovėti.
AUTORIUS: Agnė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
helovinas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis