Korėjietiškos burokėlių salotos

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Korėjietiškos burokėlių salotos
Autorius apie receptą: Šios salotos dėl savo puikaus ir sodraus skonio tikrai patiks visiems burokėlių mėgėjams. Šios salotos dėl savo puikaus ir sodraus skonio tikrai patiks visiems burokėlių mėgėjams. Dalia
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 kilogramas burokėlių (šviežių)
80 mililitrų augalinio aliejaus
6 šaukštai obuolių acto (arba ryžių acto)
5 skiltelės česnako
0.5 vieneto svogūnų (pjaustyto šiaudeliais)
4 šaukšteliai cukraus
1 šaukštelis džiovintas mairūnas
1 šaukštelis garstyčių grūdelių (nebūtina)
1 šaukštelis maltos kalendros
1 šaukštelis druskos (naudojau Himalajų )
0.5 šaukštelio rūkytos paprikos miltelių
0.5 šaukštelio maltų kajeno pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Burokėlius sutarkuoti specialia tarka, pjaustančia šiaudeliais.
2.
Susmulkinti česnaką ir jį kartu su druska, cukrumi, pipirais, paprikos milteliais, mairūnu, garstyčiomis, kalendra sudėti į burokėlius, supilti actą ir labai gerai išmaišyti.
3.
Keptuvėje, ant vidutinės ugnies, pakaitinti aliejų.
4.
Smulkiais šiaudeliais supjaustyti svogūną ir suberti į keptuvę. Juos apkepti apie 5 minutes ir išimti iš keptuvės. Pačių svogūnų į salotas dėti nereikia.
5.
Aliejų, kuriame kepė svogūnai, pilti ant burokėlių ir gerai išmaišyti.
6.
Pagamintas salotas palikti kambario temperatūroje marinuotis per visą parą.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital