Korejietiškos bulvytės su ypatingu užpilu

AUTORIUS:
Aušrinė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Korejietiškos bulvytės su ypatingu užpilu
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Šios bulvytės gali būti greitas ir paprastas garnyras prie grilyje keptos mėsytės ar daržovių, bet galima gardžiuotis ir prie troškinių, kepsnių ar ko tik sugalvosite. Šios bulvytės gali būti greitas ir paprastas garnyras prie grilyje keptos mėsytės ar daržovių, bet galima gardžiuotis ir prie troškinių, kepsnių ar ko tik sugalvosite. Aušrinė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
500 gramų bulvių (šviežių, virtų)
2 šaukštai aliejaus
1 šaukštas sezamo sėklų
pagal skonį petražolių (arba svogūnų laiškų, krapų ar kitų mėgstamų žalumynų)
Padažui:
100 mililitrų vandens
60 mililitrų sojos padažo
4 skiltelės česnako
3 šaukštai skysto medaus
0.5 šaukštelio aitriosios paprikos miltelių (nebūtina)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į nedidelį indelį pilti sojų padažą, skystą medų, vandenį, dėti smulkiai supjaustyti česnaką, berti aitriųjų paprikų miltelius ir viską gerai išmaišyti.
2.
Keptuvėje įkaitinti aliejų, dėti virtas bulves ir kepti apie 5 minutes iki kol įgaus auksinį atspalvį. Tuomet supilti padažą ir kepti dažnai maišant, kad padažas pasidengtų tolygiai ant bulvyčių, o pats padažas kiek sutirštės.
3.
Prieš tiekiant susmulkinti petražoles ir apibarstyti bulvytes, dar kartą permaišyti.
AUTORIUS: Aušrinė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital