Korėjietiški takai su steiku

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Korėjietiški takai su steiku
Korėjietiški takai su steiku
Korėjietiški takai su steiku
Korėjietiški takai su steiku
Korėjietiški takai su steiku
Korėjietiški takai su steiku
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
480 gramų jautienos nugarinės (naudojome „Feel the Beef“ 60 dienų brandintos jautienos nugarinę)
8 vienetai tortilijų (nedidelių)
pagal poreikį kalendros
pagal skonį aliejaus
Marinatui:
1 vienetas obuolių (nedidelio)
1 vienetas svogūnų (vidutinio dydžio)
1/4 vieneto žaliųjų citrinų
4 skiltelės česnako
4 šaukštai sojos padažo
3 šaukšteliai rudojo cukraus
2 centimetrai imbiero
1 šaukštas skrudintų sezamų aliejaus
Salotoms:
150 gramų kopūstų
0.5 vieneto morkų (didelės)
0.5 vieneto ilgavaisių agurkų
1/4 vieneto žaliųjų citrinų
1 sauja kalendros
1 šaukštas sojos padažo
1 šaukštas ryžių acto
1 šaukštas skrudintų sezamų aliejaus
1 šaukštelis čili padažo
1 šaukštelis rudojo cukraus
1 šaukštelis sezamų aliejaus
Padažui:
80 gramų majonezo
0.5 vieneto žaliųjų citrinų
1 šaukštas rudojo cukraus
2 šaukšteliai čili padažo
1 šaukštelis česnako miltelių
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Stambiai supjaustome obuolį (išimame sėklytes) bei svogūną ir dedame į maisto smulkintuvą su likusiais marinato ingredientais. Sutriname iki vientisos masės.
2.
Plonomis juostelėmis supjaustome jautieną, dedame į indą, pilame marinatą ir gerai išmaišome. Paliekame šaldytuve apie valandą kad pasimarinuotų.
3.
Ruošiame coleslaw: plonomis juostelėmis supjaustome kopūstą, morką ir agurką, susmulkiname kalendrų lapelius. Viską dedame į dubenį. Pilame žaliosios citrinos sultis, sojų padažą, ryžių actą, kepintų sezamų aliejų, čili padažą, beriame rudąjį cukrų bei sezamų sėklas. Gerai išmaišome.
4.
Sumaišome padažo ingredientus: majonezą, čili padažą, žaliosios citrinos sultis, česnakų miltelius, rudąjį cukrų ir beriame druskos bei pipirų pagal skonį.
5.
Įkaitiname keptuvę su šlakeliu aliejaus ir dalimis apkepame marinuotas jautienos juosteles po keletą minučių iš abiejų pusių.
6.
Orkaitėje arba keptuvėje pašildome tortilijas.
7.
Į tortilijas dedame iškeptų jautienos juostelių, coleslaw salotų, pilame padažo ir patiekiame su šviežių kalendrų lapeliais.
RECEPTO DRAUGAS:
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital