Korėjietiški daržovių blynai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Korėjietiški daržovių blynai
Korėjietiški daržovių blynai
Korėjietiški daržovių blynai
Autorius apie receptą: Užgavėnės - blynų metas. Lietuvoje šią dieną populiariausi miltiniai, mieliniai ir kiti saldūs blynai, bet kodėl nepaįvairinus meniu ir neįmaišius į blynus Užgavėnės - blynų metas. Lietuvoje šią dieną populiariausi miltiniai, mieliniai ir kiti saldūs blynai, bet kodėl nepaįvairinus meniu ir neįmaišius į blynus daržovių. Nors receptas azijietiškas, pagaminti jį labai paprasta. Daržoves galima keisti kitomis, vis tiek bus labai skanu.  (...daugiau) Minimali virtuvė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
375 mililitrai vandens
190 gramų kvietinių miltų (naudojau Kauno Grūdų aukščiausios rūšies 550 C)
1 vienetas morkų (vidutinio dydžio)
10 centimetrų poro
1 pundelis svogūnų laiškų
3 lapai kininių kopūstų (didesnių arba 4 mažesnių)
4 šaukštai krakmolo
1 vienetas svogūnų (nedidelio)
2 šaukštai kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
pagal poreikį aliejaus
Padažui:
1 šaukštas sojos padažo
1 šaukštas vandens
1 šaukštas acto
1 šaukštelis sezamų aliejaus
1 šaukštelis cukraus
1 žiupsnelis sezamo sėklų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Padažui sumaišome visus padažui skirtus ingredientus ir atidedame.
2.
Blynams dideliame dubenyje sumaišome miltus, kepimo miltelius, krakmolą ir druską.
3.
Į miltų mišinį supilame vandenį ir išplakame blynų tešlą.
4.
Morkas, porą, kopūstą supjaustome plonais šiaudeliais. Svogūną supjaustome plonais pusžiedžiais, laiškus susmulkiname.
5.
Daržoves sudedame į blynų tešlą ir gerai išmaišome, kad visos daržovės pasidengtų.
6.
Nedidelėje keptuvėje (apie 20cm skersmens) ant vidutinės ugnies įkaitiname šaukštelį ar du aliejaus ir šaukštu dedame blynų tešlą. Padengiame visą keptuvę maždaug 1cm sluoksniu.
7.
Kepame 4-5 minutes iki kol blyno kraštai paruduoja, o tešla sutvirtėja. Apverčiame ir kepame iki kol antra blyno pusė apskrunda.
8.
Blynus supjaustome kąsnio dydžio gabalėliais ir valgome mirkydami į padažą.
RECEPTO DRAUGAS:
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital