Korėjietiškas BBQ burgeris

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Korėjietiškas BBQ burgeris
Korėjietiškas BBQ burgeris
Korėjietiškas BBQ burgeris
Korėjietiškas BBQ burgeris
Korėjietiškas BBQ burgeris
Autorius apie receptą: Korėjietiškas BBQ bugeris - nuostabiai skanus ir pritaikytas lietuviškiems skoniams. Recepte rasite barbekiu ir balto padažo receptus, kurie dar labiau pagardins kiekvieną Korėjietiškas BBQ bugeris - nuostabiai skanus ir pritaikytas lietuviškiems skoniams. Recepte rasite barbekiu ir balto padažo receptus, kurie dar labiau pagardins kiekvieną kąsnelį, (...daugiau) Kristina, Ant medinės lentelės
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 vienetai jautienos maltinių (naudojau "Feel the beef")
4 vienetai mėsainių bandelių
1/4 vieneto raudongūžių kopūstų
pagal poreikį aliejaus (bandelėms aptepti)
Patiekiant:
pagal poreikį sezamo sėklų
pagal poreikį kalendros (šviežių)
pagal poreikį svogūnų laiškų
Padažui:
50 mililitrų sojos padažo
50 gramų rudojo cukraus
0.5 vieneto obuolių
0.5 vieneto svogūnų (nedidelio)
2 centimetrai imbiero
2 šaukšteliai kukurūzų krakmolo
1 šaukštelis medaus
1 skiltelė česnako
1 pundelis svogūnų laiškų
1 šaukštelis ryžių acto
1 šaukštelis sriracha padažo
1 šaukštelis skrudintų sezamų aliejaus
Baltam padažui:
4 šaukštai majonezo (su kaupu)
2 šaukšteliai sriracha padažo
1 šlakelis citrinų sulčių
1 skiltelė česnako
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Ruošiame BBQ padažą: sutarkuojame obuolį, smulkiai supjaustome svogūną, svogūnų laiškus, susmulkiname česnaką bei imbierą. Visus padažo ingredientus, išskyrus krakmolą, dedame į prikaistuvį ir kaitiname ant nedidelės kaitros nuolat maišydami apie 5 minutes. Tuomet padažą nukošiame, gerai nusunkiame skystį ir jį pilame atgal į prikaistuvį. Dedame krakmolo ir kaitiname, kol pradės tirštėti. Nuimame nuo kaitros.
2.
Sumaišome majonezą, „Sriracha“ padažą, šlakelį citrinos sulčių, tarkuotą česnako skiltelę bei druską.
3.
Smulkiomis juostelėmis supjaustome raudonąjį kopūstą, susmulkiname svogūnų laiškus.
4.
Bandeles aptepame aliejumi ir apkepame grilyje, kol šios gražiai apskrus.
5.
Grilyje aukštoje temperatūroje kepame jautienos maltinius po 2–3 minutes iš kiekvienos pusės.
6.
Iškeptus jautienos maltinius aptepame pasiruoštu BBQ padažu bei beriame sezamo sėklų.
7.
Konstruojame burgerius: ant apatinės (jei norisi – ir ant viršutinės) bandelės tepame „Sriracha“ majonezo, dedame raudonojo kopūsto, smulkintų svogūnų laiškų, kalendrų lapelių, BBQ padažu apteptus maltinius ir uždengiame viršutine bandele.
RECEPTO DRAUGAS:
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital