Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
4 vienetai | jautienos maltinių (naudojome „Feel the Beef“) | |
4 vienetai | mėsainių bandelių | |
1/4 vieneto | raudongūžių kopūstų | |
pagal poreikį | aliejaus (bandelėms aptepti) | |
Patiekiant: | ||
pagal poreikį | sezamo sėklų | |
pagal poreikį | kalendros (šviežių) | |
pagal poreikį | svogūnų laiškų | |
Padažui: | ||
50 mililitrų | sojos padažo | |
50 gramų | rudojo cukraus | |
0.5 vieneto | obuolių | |
0.5 vieneto | svogūnų (nedidelio) | |
2 centimetrai | imbiero | |
2 šaukšteliai | kukurūzų krakmolo | |
1 šaukštelis | medaus | |
1 skiltelė | česnako | |
1 pundelis | svogūnų laiškų | |
1 šaukštelis | ryžių acto | |
1 šaukštelis | sriracha padažo | |
1 šaukštelis | skrudintų sezamų aliejaus | |
Baltam padažui: | ||
4 šaukštai | majonezo (su kaupu) | |
2 šaukšteliai | sriracha padažo | |
1 šlakelis | citrinų sulčių | |
1 skiltelė | česnako | |
pagal skonį | druskos |