Kopūstų vyniotinis

AUTORIUS:
Renata ir Raimonda
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Kopūstų vyniotinis
Kopūstų vyniotinis
Kopūstų vyniotinis
Kopūstų vyniotinis
Autorius apie receptą: Lengvai pagaminamas ir sotus patiekalas. Lengvai pagaminamas ir sotus patiekalas. Renata ir Raimonda
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 galva kopūstų
700 gramų faršo
2 vienetai morkų
2 vienetai svogūnų
125 gramai ryžių (apytikriai)
10 gramų persilado prieskonių
Padažui:
350 mililitrų pomidorų sulčių
350 mililitrų grietinėlės, 35% riebumo
Pabarstymui:
10 gramų kmynų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Ryžius apverdame 5-8 min. Atvėsiname.
2.
Faršą sumaišome su ryžiais, pagardiname prieskoniais.
3.
Gražiai išpjauname kopūsto kotą, viršutinius lapus nuskabome. Paruošta kopūstą apverdame pasūdytame vandenyje, kol lapai suminkštėja.
4.
Morkas sutarkuojame, svogūnus supjaustome pusžiedžiais.
5.
Padažui pomidorų sultis sumaišome su grietinėle.
6.
Nupjovus storąją lapų dalį, išdėliojame ant lygaus paviršiaus. Per vidurį dedame paruošto faršo su prieskoniais ir ryžiais, susukame į ritinį, kiek galima tvirčiau. Aplink apdedame morkomis ir pusžiedžiais pjaustytais svogūnais. Užpilame paruoštu padažu. Apibarstome kmynais. Viską uždengiame.
7.
Kepame iki 160 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 2 val.
AUTORIUS: Renata ir Raimonda
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital