Kopūstų troškinys keptuvėje su kiauliena, spanguolėmis ir kmynais.

AUTORIUS:
Mindaugas
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Kopūstų troškinys keptuvėje su kiauliena, spanguolėmis ir kmynais.
Kopūstų troškinys keptuvėje su kiauliena, spanguolėmis ir kmynais.
Kopūstų troškinys keptuvėje su kiauliena, spanguolėmis ir kmynais.
Kopūstų troškinys keptuvėje su kiauliena, spanguolėmis ir kmynais.
Autorius apie receptą: Sotus, žiemiškas patiekalas. Pomidorų padažo galima ir nedėti - bus švelniau. Sotus, žiemiškas patiekalas. Pomidorų padažo galima ir nedėti - bus švelniau. Mindaugas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų kiaulienos šoninės
1 vienetas kopūstų (mažo)
1 vienetas morkų (mažos)
1 vienetas saldžiosios paprikos (mažos, pailgos)
1 vienetas svogūnų
1 vienetas salierų stiebų
1 saujelė spanguolių
1 saujelė žalumynų (krapų ir petražolių, smulkintų)
1 šaukštelis kmynų
0.5 šaukštelio druskos
3 žiupsneliai maltų lauro lapų
2 žiupsneliai penkių pipirų mišinio (malto)
2 žiupsneliai maltos kalendros
2 žiupsneliai džiovintų bazilikų
50 gramų grietinėlės, 35% riebumo
1 šaukštas pomidorų pastos
šiek tiek aliejaus (keptuvei patepti)
Marinatui:
šiek tiek druskos
šiek tiek maltų juodųjų pipirų
šiek tiek maltų lauro lapų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Kiaulienos šoninę be odos pabarsčiau druska, pipirais, lapeliais ir palikau per naktį pasimarinuoti.
2.
Daržovės (išskyrus svogūnus) susmulkinti ir apvirti vandenyje, kartu su žalumynais, maždaug 4 min. Nukošti per kiaurasamtį.
3.
Svogūną smulkiai supjaustyti.
4.
Grietinėlę sumaišyti su pomidorų pasta ir prieskoniais.
5.
Šoninę supjaustyti ir kepti ant mažos ugnies keptuvėje, pateptoje aliejumi. Iš pradžių kiauliena apkepa, po to susidaro skystis. Kai jis išgaruoja, o lieka tik riebalai, kurių perteklių reikia nupilti, reiškia mėsa iškepė. Tada sudėti smulkintus svogūnus, suberti spanguoles, kmynus ir pakepinti kelias kelias minutes, vis maišant, kol svogūnai bus beveik iškepę, o spanguolės su kmynais paskleis aromatą. Po to supilti grietinėlės, pomidorų pastos bei prieskonių mišinį. Maišant vėl trumpai patroškinti. Sudėti apvirtas daržoves, vėl trumpai troškinti uždengus, bet vis pamaišant. Kopūstai turi likti neištižę.
6.
Tinka valgyti su bulvėmis.
AUTORIUS: Mindaugas
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital