Kopūstų sriuba su sorų kruopomis (Kapustniak)

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Kopūstų sriuba su sorų kruopomis (Kapustniak)
Autorius apie receptą: Ukraina man asocijuojasi su skaniais, kvapniais ir sočiais barščiais, be abejo su minkštomis, šiltomis pampuškomis. Ir lašiniais. Todėl nutariau pasigilinti ir surasti Ukraina man asocijuojasi su skaniais, kvapniais ir sočiais barščiais, be abejo su minkštomis, šiltomis pampuškomis. Ir lašiniais. Todėl nutariau pasigilinti ir surasti kažką įdomaus. Šioje sriuboje susijungė du mano mėgstamiausi produktai. Tai kopūstai ir sorų kruopos. Sorų kruopas labai mėgstu, bet virti skanios košės nemoku. Ir kaip anksčiau nepagalvojau, kad galima jas berti į sriubą. Tai labai gardi, tiršta, soti ir šildanti sriuba. Puikiai tinka šaltajam sezonui. (...daugiau) Oksana, Gyvensenos akademija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
1.5 litro sultinio
250 gramų kopūstų
250 gramų raugintų kopūstų
120 gramų sorų kruopų
1 vienetas svogūnų
1 vienetas morkų
2 šaukštai pomidorų pastos
1 vienetas lauro lapų
pagal skonį druskos
pagal skonį juodųjų pipirų
pagal poreikį aliejaus
Patiekiant:
šiek tiek grietinės
šiek tiek žalumynų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Smulkiai supjaustome svogūną. Stambia tarka sutarkuojame morka.
2.
Puode įkaitiname 1-2 v.š. aliejaus ir apkepame svogūną ir morką.
3.
Pomidorų pastą ištirpiname 1 stiklinėje vandens. Pilame prie keptų daržovių, uždengiame dangčiu ir troškiname 10 minučių.
4.
Į puodą pilame sultinį, beriame gerai nuplautas sorų kruopas ir dedame lauro lapą. Verdame 30 minučių.
5.
Bulvę sutarkuojame stambia tarka. Kopūstus smulkiai supjaustome.
6.
Dedame į puodą ir verdame dar 20-30 minučių.
7.
Pagardiname druska, pipirais.
8.
Tiekiant apibarstome žalumynais ir pagardiname grietine.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Diana
2022-03-21 14:39
Per mažai sultinio arba per daug kopūstų. Gavosi tikrai ne sriuba ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital