Kopūstų sriuba su pomidorais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Kopūstų sriuba su pomidorais
Autorius apie receptą: Mėgstu ir dažniausiai šeimai ruošiu tradicines sriubas. Kopūstų sriubose man puikiai dera ir ją papildo bazilikas. Mėgstu ir dažniausiai šeimai ruošiu tradicines sriubas. Kopūstų sriubose man puikiai dera ir ją papildo bazilikas. Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
0.5 vieneto kopūstų
4 vienetai bulvių
2 vienetai pomidorų
1 vienetas morkų
1 vienetas svogūnų
4 lapeliai baziliko (smulkintų)
1 šlakelis aliejaus
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Bulves, morką nuskutame, svogūną nulupame. Bulves supjaustome kubeliais, kopūstą juostelėmis, morką griežinėliais. Svogūną supjaustome smulkiai.
2.
Pomidorus nuplikome verdančiu vandeniu, tuoj pat perliejame šaltu vandeniu. Nulupame odeles ir supjaustome nedideliais gabalėliais.
3.
Bulves ir kopūstus suberiame į puodą, užpilame vandeniu ir užkaičiame sriubą virti.
4.
Keptuvėje įkaitiname aliejų. Pakepiname, vartant, svogūną ir morkas, kol suminkštės. Tada suberiame pomidorų gabalėlius. Pakaitiname dar keletą minučių.
5.
Keptuvės turinį verčiame į puodą. Baigiame virti sriubą. Pagardiname druska, pipirais ir smulkintu baziliku.
6.
Jei norisi sriubą galima pagardinti grietine.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital