Kopūstų salotos su obuoliais ir ridikėliais

AUTORIUS:
Audronė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Kopūstų salotos su obuoliais ir ridikėliais
Kopūstų salotos su obuoliais ir ridikėliais
Kopūstų salotos su obuoliais ir ridikėliais
Autorius apie receptą: Ruduo dosniai apdovanoja daržovėmis, o šiemet gausiai užderėjo ir rudeniniai ridikėliai. Tradiciškai šias salotas gamindavau tik su obuoliais ir porais, o šį kartą Ruduo dosniai apdovanoja daržovėmis, o šiemet gausiai užderėjo ir rudeniniai ridikėliai. Tradiciškai šias salotas gamindavau tik su obuoliais ir porais, o šį kartą sugalvojau pridėti ir ridikėlių. Išėjo labai gardus derinys. (...daugiau) Audronė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
0.5 galvos kopūstų (šviežio)
1 vienetas obuolių (rūgštaus)
1 vienetas morkų (nuskustos)
6 vienetai ridikėlių
0.5 vieneto poro (nedidelio)
4 vienetai vyšninių pomidorų (geltonųjų)
2 šaukštai majonezo (naudojau su grybais)
3 lapeliai petražolių
pagal skonį himalajų druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Kopūstą, morką ir obuolį sutarkuoti burokine tarka. Porą supjaustyti žiedeliais, 4 ridikėlius kubeliais (likusius palikti papuošimui). Sudėti į dubenį.
2.
Pagardinti majonezu ir druska, išmaišyti.
3.
Pomidorus supjaustyti puselėmis.
4.
Sudėti į patiekimo indą, papuošti išpjaustytais ridikėliais, petražolių lapeliais, pomidoriukų puselėmis.
AUTORIUS: Audronė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital