Kopūstų salotos su dilgėlėmis ir kiaulpienėmis

AUTORIUS:
Aurelija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Kopūstų salotos su dilgėlėmis ir kiaulpienėmis
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Pavasariškos, maloniai traškios, gaivios ir be galo skanios! Puikiai tiks valgyti vienas ar tiekti prie mėgstamų patiekalų. Pavasariškos, maloniai traškios, gaivios ir be galo skanios! Puikiai tiks valgyti vienas ar tiekti prie mėgstamų patiekalų. Aurelija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
0.5 vieneto kopūstų
1 vienetas morkų (didesnės)
1 sauja kiaulpienių lapų
1 sauja dilgėlių
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį druskos
Padažui:
4 šaukštai graikiško jogurto (arba pagal poreikį, galima keisti majonezu)
1 skiltelė česnako
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Dilgėlių lapus sudėti į dubenėlį, nuplikyti karštu vandeniu, tuomet išgriebti ir sudėti ant popierinių rankšluosčių, kad susigertų skystis.
2.
Kopūstą smulkiai supjaustyti, morką sutarkuoti burokine tarka, kiaulpienių lapelius susmulkinti.
3.
Į dubenį dėti paruoštus ingredientus, dilgėlių lapelius.
4.
Padažui į dubenėlį dėti graikišką jogurtą, įspausti česnaką, išmaišyti.
5.
Paruoštą padažą dėti į dubenį su salotomis, išmaišyti.
AUTORIUS: Aurelija
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital