Kopūstų mišrainė žiemai be kaitinimo

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 21)
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 21)
Kopūstų ir paprikų mišrainė žiemai nekaitinta
Autorius apie receptą: Labai skani mišrainė, išbandyta ne kartą. Ji puikiai tinka prie visų mėsos patiekalų, todėl nedvejodami galite gaminti. Iš nurodytų ingredientų kiekio paruošite apie 2 Labai skani mišrainė, išbandyta ne kartą. Ji puikiai tinka prie visų mėsos patiekalų, todėl nedvejodami galite gaminti. Iš nurodytų ingredientų kiekio paruošite apie 2 litrus mišrainės. (...daugiau) Edita, Oditėlės blogas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
2.5 kilogramo kopūstų
0.5 kilogramo raudonosios paprikos
0.5 kilogramo morkų
0.5 kilogramo svogūnų
200 mililitrų aliejaus
200 mililitrų acto 9%
100 gramų cukraus
1.5 šaukšto druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Kopūstus supjaustyti peiliu arba specialia pjaustykle, morkas sutarkuoti, papriką supjaustyti griežinėliais, svogūnus - pusžiedžiais.
2.
Viską sudėti į didelį puodą, supilti cukrų, aliejų, actą, druską ir rankomis viską gerai suminkyti, kad suminkštėtų kopūstai ir atsirastų sultys.
3.
Mišrainę dėti į iškaitintus stiklainius, gerai pagrūsti, kad neliktų oro tarpų ir užsukti steriliais dangteliais. Laikyti šaldytuve arba vėsioj vietoj.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital