Kopūstų kepsneliai su pikantišku įdaru

AUTORIUS:
Vika
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 34)
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 34)
Kopūstų kepsneliai su pikantišku įdaru
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
700 gramų kopūstų (lapų)
200 gramų varškės
100 gramų fermentinio sūrio
2 skiltelės česnako
3 vienetai kiaušinių
pagal poreikį džiūvėsėlių
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Kopūstų lapus apvirti uju kol suminkštės, kaip ir verdama balandėliams.
2.
Į dubenį sudėti varškę, sudėti tarkuotą fermentinį sūrį, įspausti česnaką česnaką, įmušti vieną kiaušinį, pagal skonį pagardinti druska bei pipirais ir viską gerai išmaišyti.
3.
Varškės - sūrio mase įdaryti kopūsto lapus ir juos užlankstyti kaip balandėlius.
4.
Kiekvieną pyragėlį apvolioti lengvai paplaktuose likusiuose kiaušiniuose, tada džiūvėsėliuose ir kepti įkaitintame aliejuje, gražiai apkepant iš visų pusių. Skanaus!
AUTORIUS: Vika
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital