Kopūstų ir grybų sriuba

AUTORIUS:
Zita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 30)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 30)
Kopūstų ir grybų sriuba
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
500-700 g raugintų kopūstų
7-9 džiovinti grybai
4 šaukštai perlinių kruopų
2 vidutinio dydžio svogūnai
2 didelės bulvės
4 skiltelės česnako
1 lauro lapas
2 šaukštai grietinės
1,5-2 l vandens
Kmynų, pipirų, druskos, krapų pagal skonį
PARUOŠIMO BŪDAS:
Perlines kruopas užpilti šaltu vandeniu ir palikti brinkti per naktį.
Į verdantį vandenį sudėti perlines kruopas ir virti 20 min.
Po to sudėti raugintus kopūstus, grybus, susmulkintus ir pakepintus svogūnus ir česnaką, kubeliais supjaustytas bulves, lauro lapelį ir prieskonių. Išmaišyti ir virti dar 25-30 minučių.
Sriubą užbalinti grietine arba grietinėle. Skanaus! Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
AUTORIUS: Zita
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital