Kopūstienė su mėsos kukulaičiais

AUTORIUS:
Jurgita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 17)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 17)
Kopūstienė su mėsos kukulaičiais
Kopūstienė su mėsos kukulaičiais
Kopūstienė su mėsos kukulaičiais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Malta kalakutiena
Bulvės
Morkos
Kopūstas
Pomidorų tyrė
1 vnt. KNORR BULJONETĖ daržovių sultinys
Grietinė
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į verdantį vandenį dėti sultinį, dėti maltos kalakutienos (gardintos mėgstamais prieskoniais, druska) kukulaičius, kubeliais pjaustytas bulves, tarkuotas morkas, smulkiai pjaustytą kopūstą ir visti, kol daržovės sumikštės. Krėsti kupiną šaukštą pomidorų tyrės. Jei reikia, dar pasūdyti, berti pipirų, įmesti lauro lapą. Tiekti pagardinus grietine. Skanaus!
AUTORIUS: Jurgita
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital