Konservuoti žiediniai kopūstai

AUTORIUS:
Žaneta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 34)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 34)
Konservuoti žiediniai kopūstai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
2 kg žiedinių kopūstų
1 paprika, raudonoji
1 morka
1 šaukštelis juodųjų pipirų
2-3 skiltelės česnako
1 pundelis krapų
5 lauro lapai
Sūrymui:
100 g cukraus
100 g druskos
1,5 litro vandens
PARUOŠIMO BŪDAS:
Žiedinius kopūstus nuplauti karštame vandenyje.
Nuskusti morką ir supjaustyti griežinėliais. Papriką supjaustyti kubeliais.
Į stiklainius sudėti lauro lapus, krapus, pipirus (padalinti po lygiai į kiekvieną stiklainį).
Į stiklainius sudėti daržoves.
Užvirinti vandenį, suberti cukrų, druską ir nuolat maišant ištirpiname.
Sūrymą kaitiname 5 min.
Gautą sūrimą supilstome į stiklainius.
Užsukame dangteliais ir paliekame šiltai 2-4 dienoms. Po to galima laikyti šaltai.
AUTORIUS: Žaneta
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital