Konservuoti pomidorai savo sultyse (be pasterizavimo)

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 14)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 14)
Konservuoti pomidorai savo sultyse (be pasterizavimo)
Konservuoti pomidorai savo sultyse (be pasterizavimo)
Konservuoti pomidorai savo sultyse (be pasterizavimo)
Autorius apie receptą: Antras bandymas ruošti pomidorus. Šis pasirodė man daug greitesnis! Antras bandymas ruošti pomidorus. Šis pasirodė man daug greitesnis! Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
pagal poreikį pomidorų
pagal poreikį druskos
pagal poreikį cukraus
4 skiltelės česnako
1 žiupsnelis juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Pomidorus užpilame verdančiu vandeniu ir staiga perliejame šaltu. Pomidorų odeles nulupame.
2.
Į puodą sudedame tvirtus ir gražius pomidorus.
3.
Minkštesnius, pernokusius pomidorus atidedame į šalį. Juos sutriname maisto smulkintuvu arba bulvių grūstuvu. Supilame į puodą prie pomidorų.
4.
Česnaką smulkiai sukapojame ir dedame prie pomidorų.
5.
Beliko berti druską ir cukrų: 1 litrui pomidorų kiekio beriame 1 a. š. su kaupu druskos ir 1 a. š. su kaupu cukraus.
6.
Užkaičiame puodą virti. Kaitiname iki virimo.
7.
Išgriebiame pomidorus juos supilstome į švariai išplautus ir iškaitintus stiklainius. Ant viršaus užpilame pomidorų tyrės iš puodo.
8.
Stiklainius užsukame, apverčiame dangteliais žemyn. Užklojame storu rankšluosčiu ir leidžiame atvėsti.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital