Konservuoti agurkai su pomidorų padažu

AUTORIUS:
Monika
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 18)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 18)
Konservuoti agurkai su pomidorų padažu
Autorius apie receptą: Labai skanūs lengvai pikantiški marinuoti agurkai žiemai. Labai tinka kaip garnyras prie mėsos patiekalų. Labai skanūs lengvai pikantiški marinuoti agurkai žiemai. Labai tinka kaip garnyras prie mėsos patiekalų. Monika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
5 kilogramai agurkų
500 gramų pomidorų padažo
200 gramų česnako
200 gramų aliejaus
200 gramų acto 9%
200 gramų cukraus
2 šaukštai druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
1.
Agurkus supjaustyti norimo dydžio gabalėliais - galima ketvirčiais ar riekelėmis ar kubeliais.
2.
Supjaustytus agurkus sudėti į puodą, įpilti aliejaus, acto, pomidorų padažo, įdėti cukraus ir druskos.
3.
Užvirinti ir nuo užvirimo pradžios kaitinti 5 min., tada įdėti snulkiai sukapotą česnaką ir dar pavirinti 2-3 min.
4.
Karštus agurkus dėti į iškaitintus stiklainius. Sandariai užsukti, apversti ir palikti atvėsti.
AUTORIUS: Monika
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Egle
2020-08-12 10:51
O agurkus kaip pjaustit galit parasyt? ATSAKYTI
Rasa
2015-06-21 23:07
Labai skanu!!! ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital