Kondensuoto pieno tortas keptuvėje su plikytu kremu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 23)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 23)
Tortas keptuvėje su kondensuotu pienu
Tortas keptuvėje su kondensuotu pienu
Tortas keptuvėje su kondensuotu pienu
Tortas keptuvėje su kondensuotu pienu
Autorius apie receptą: Darbo tikrai nedaug, o skonis... Kaip ten dainuoja: aš 9 danguj... P.S. kitą kartą gamindama pertepčiau vieną sluoksnį rūgščia uogiene. Darbo tikrai nedaug, o skonis... Kaip ten dainuoja: aš 9 danguj... P.S. kitą kartą gamindama pertepčiau vieną sluoksnį rūgščia uogiene. Odeta, Samčio užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
Tešlai:
3 stiklinės miltų
385 gramai kondensuoto pieno, saldinto (1 skardinės)
1 vienetas kiaušinių
1 šaukštelis kepimo sodos
Kremui:
750 mililitrų pieno
200 gramų sviesto
1 stiklinė cukraus
2 vienetai kiaušinių
4 šaukštai miltų
1 šaukštelis vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Tešlai kiaušinius lengvai išplakti su kondensuotu pienu, įsijoti miltus ir sodą. Sodos nugesinti nereikia. Išminkyti. Tešlą padaliname į 8 lygias dalis.
2.
Iškočiojame uždėję tortinės, kurioje formuosite tortą, dugną ir apipjaustykite ratą.
3.
Įkaitinkite keptuvę sausą ir dėkite kepti vieną paplotį. Kepkite po 1 min. iš kiekvienos pusės. Nesudeginkite, nes papločiai greitai keps. Truputį paskrundą ir apverčiame. Taip iškepame visus lakštus.
4.
Kai visi blynai iškeps, pradedame gaminti kremą. Kremui dubenyje sumaišome pieną, cukrų, kiaušinius, miltus, vanilinį cukrų. Dubenį statome ant vidutinės kaitros viryklės ir intensyviai maišome, kol masė taps vientisa. Sudedame sviestą ir maišome, kol masė taps vientisa ir tiršta.
5.
Į tortinės dugną dedame vieną lakštą, aptepame kremu, tada dedame antrą lakštą ir taip sluoksniuojame, kol liks vienas lakštas. Paskutinis sluoksnis turi būti kremo.
6.
Vieną lakštą sutrupinau ir apibėriau torto viršų bei šonus. Dedame į šaldytuvą sustingti (man užteko 3 val.).
Patarimai:
Vieną sluoksnį tiktų pertepti rūgštesne uogiene.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis