Kondensuoto pieno pyragas su slyvomis

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 19)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 19)
Kondensuoto pieno pyragas su slyvomis
Kondensuoto pieno pyragas su slyvomis
Kondensuoto pieno pyragas su slyvomis
Kondensuoto pieno pyragas su slyvomis
Kondensuoto pieno pyragas su slyvomis
Autorius apie receptą: Kada gi daugiau pyragus kepti, jei ne rudenį, kada už lango niūru, lietus lyja ir eiti iš namų niekur nesinori. Šį pyragą esu kepusi labai senai, jis sulaukė begalės patiktukų, Kada gi daugiau pyragus kepti, jei ne rudenį, kada už lango niūru, lietus lyja ir eiti iš namų niekur nesinori. Šį pyragą esu kepusi labai senai, jis sulaukė begalės patiktukų, gražių jūsų atsiliepimų. Šiandien su jumis dalinuosi, o gal geriau būtų sakyti primenu jums gardaus pyrago receptą su kondensuotu pienu. Tik šįsyk pyragas ne su obuoliais, o su slyvomis. Tai turbo greitai pagaminamas pyragas, labai gardus, nesprangus ir t.t. Žodžiu, kepkite ir mėgaukitės pyrago kąsneliu prie kavos ar arbatos puodelio. (...daugiau) Audronė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
3 vienetai kiaušinių
385 gramai kondensuoto pieno, saldinto
100 gramų sviesto (tirpinto, atvėsinto)
200 gramų kvietinių miltų
6 vienetai slyvų (didesnių arba 8 mažesnių)
1 sauja migdolų drožlių
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 šaukštelis vanilinio cukraus
1 žiupsnelis druskos
pagal poreikį cukraus pudros
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Į dubenį įmušti kiaušinius, išplakti elektriniu plaktuvu. Supilti kondensuotą pieną, sviestą ir išmaišyti. Įsijoti miltus su kepimo milteliais, įberti druskos, išmaišyti.
2.
3 slyvas supjaustyti gabaliukais, suberti į dubenį su tešla. Permaišyti.
3.
Kepimo formą ištiesti kepimo popieriumi, supilti paruoštą tešlą.
4.
Likusias 3 slyvas supjaustyti griežinėliais ir išdėlioti ant tešlos viršaus. Užberti migdolų drožlių.
5.
Kepti įkaitintoje iki 180 C laipsnių temperatūros orkaitėje 45 - 50 minutes.
6.
Kai iškeps, pabarstyti cukraus pudra.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (4)
Jurgita
2023-09-07 09:55
Aš tokį kepu, pas mus orkaitė be vėjelio, puikiai iškepa su bet kokiais vaisiais ar uogom. ATSAKYTI
Asta
2023-09-03 18:20
Ar su vejeliu orkaite ar be? Ačiū! ATSAKYTI
Agnė
2023-09-18 14:30
Be vėjelio. ATSAKYTI
Asta
2023-11-21 11:51
Ačiū ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital