Kondensuoto pieno pyragas su obuoliais

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 50)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 50)
Kondensuoto pieno pyragas su obuoliais
Kondensuoto pieno pyragas su obuoliais
Kondensuoto pieno pyragas su obuoliais
Kondensuoto pieno pyragas su obuoliais
Autorius apie receptą: Pyrago receptas nepaprastai lengvas, o pats pyragas labai skanus, purus, nesprangus. Ką berašyčiau, skonio neperduosiu, o išsikepti rekomenduoju būtinai! Pyrago receptas nepaprastai lengvas, o pats pyragas labai skanus, purus, nesprangus. Ką berašyčiau, skonio neperduosiu, o išsikepti rekomenduoju būtinai! Audronė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
385 gramai kondensuoto pieno, saldinto (1 skardinės)
3 vienetai obuolių (apytikriai)
200 gramų kvietinių miltų
3 vienetai kiaušinių
100 gramų sviesto (tirpinto ir atvėsinto)
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 šaukštelis vanilinio cukraus
1 žiupsnelis druskos
pagal skonį razinų (nebūtina)
pagal skonį džiovintų spanguolių (nebūtina)
pagal poreikį aliejaus (kepimo formai)
pagal skonį cukraus pudros (pabarstymui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Dubenyje elektriniu plakikliu sumaišiau kiaušinius, kondensuotą pieną ir atvėsintą sviestą.
2.
Miltus, kepimo miltelius, vanilinį cukrų persijojau, įbėriau žiupsnelį druskos ir per kelis kart subėriau į masę.
3.
Viską suplakiau elektriniu plakikliu iki vientisos masės.
4.
Obuolius perpjoviau pusiau, išpjoviau sėklalizdžius ir kotelius. Dalį obuolių supjausčiau smulkiai gabaliukais. Kitą dalį supjausčiau plonomis skiltelėmis ir atidėjau pyrago viršui.
5.
Razinas ir džiovintas spanguoles nuplikiau verdančiu vandeniu.
6.
Į tešlą įmaišiau smulkiai pjaustytus obuolius ir subėriau razinas ir spanguoles.
7.
31 × 12 cm dydžio kepimo formą sutepiau aliejumi ir supyliau tešlą. Ant viršaus išdėliojau obuolių skilteles.
8.
Kepiau 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 40 - 45 min.
9.
Šiek tiek atvėsusį pyragą apibarsčiau cukraus pudra.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (3)
Simona
2020-10-09 11:08
Tikrai gan skanus pyragas, tik aš obuoliuku daugiau dedu ATSAKYTI
Rita
2020-09-12 22:54
Labai skanus ATSAKYTI
Brigita
2020-06-29 22:04
Pyragas puikiai gavosi ir labai labai skanus :-) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital