Kondensuoto pieno kremas keksiukams ir tortams

AUTORIUS:
Renata
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 51)
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 51)
Kondensuoto pieno kremas
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Sviestinis kremas tikriems smaližiams - jis labai skanus, tinka ir keksiukus, ir tortus papuošti. Sviestinis kremas tikriems smaližiams - jis labai skanus, tinka ir keksiukus, ir tortus papuošti. Renata
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
200 gramų sviesto (kambario temperatūros)
200 gramų kondensuoto pieno, saldinto (kambario temperatūros)
1 šaukštelis vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Minkštą sviestą suplakti elektriniu plakikliu, kol sviestas taps purus, tekstūra turi priminti tirštą grietinę. Plakti reikės apie 5 minutes.
2.
Neišjungiant plakiklio, toliau plakant, po truputį pilti kondensuotą pieną. Plakti, kol masė bus vientisa ir puri. Įplakti vanilinį cukrų.
3.
Prieš naudojimą bent pusvalandį palaikyti šaldytuve, kad kremas šiek tiek sutvirtėtų. Tuomet sudėti į konditerinį maišelį, konditerinį švirkštą ar tiesiog šaukštu aptepti keksiukus ar puošti tortą. Puoškite atvėsusius kepinius, kad kremas netirptų. Jeigu keksiukų ar torto nevalgysite iš karto, juos laikykite šaldytuve, kad kremas netirptų ir išliktų standus.
AUTORIUS: Renata
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Monika
2020-05-11 20:32
Labai skanus ir paprastas! Ačiū už receptą :) ATSAKYTI
Sigita
2018-08-12 11:50
Labai saldus gausis, reikia citrinos sulčių įspausti, tada geras skonis gaunasi, išbandyta gaminant Napoleono tortą ;) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital