Kondensuoto pieno keksiukai su rabarbarais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Kondensuoto pieno keksiukai su rabarbarais
Autorius apie receptą: Smarkiai plėstis aprašant šių keksiukų skonį, nėra kur - jie tiesiog paprasti, maloniai rūgštelėję, su traškia kepurėle, ilgai išliekantys švieži. Gardūs. Smarkiai plėstis aprašant šių keksiukų skonį, nėra kur - jie tiesiog paprasti, maloniai rūgštelėję, su traškia kepurėle, ilgai išliekantys švieži. Gardūs. Renata, KumutesVirtuve.lt
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
3 vienetai kiaušinių (didelių)
200 gramų kondensuoto pieno, saldinto
3 vienetai rabarbarų
1 stiklinė kvietinių miltų (su kaupu)
2 šaukštai rudojo cukraus
1 šaukštas acto
1 šaukštelis sodos
1 žiupsnelis cinamono
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Kiaušinius, kondensuotą pieną, cukrų, miltus ir cinamoną plaku nedideliu greičiu, kol produktai pilnai susimaišo ir rudasis cukrus ištirpsta.
2.
2-3 stambesnius rabarbarų kotus nulupu ir supjaustau nedideliais kubeliais, juos įmaišau į tešlą. Valgomąjame šaukšte acto nugesinu 1 a. š. be kaupo sodos. Naudoju tik susidariusias putas, sodos miltelių į tešlą nededu. Jas atsargiai įmaišau į tešlą.
3.
Silikoninę formą iškloju popierinėmis formelėmis ir tešlą šaukštu tolygiai paskirstau jose. Kiekvieną keksiuką dar pabarstau avižiniais dribsniais (arba kukurūzų dribsniais arba kokosų drožlėmis).
4.
Keksiukus kepu apie 45 min. 180 C kaitinimo režimu iš viršaus ir iš apačios.
5.
Tiekiant galima pabarstyti cukraus pudra.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital