Kondensuoto pieno keksiukai su rabarbarais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Kondensuoto pieno keksiukai su rabarbarais
Autorius apie receptą: Jau tampa tradicija rašyti apie patiekalus, gaminamus iš sezoninių daržovių ar vaisių. Šių dienų aktualija, žinoma, rabarbarai. Kiekvieną sezoną pradedame kompotu, Jau tampa tradicija rašyti apie patiekalus, gaminamus iš sezoninių daržovių ar vaisių. Šių dienų aktualija, žinoma, rabarbarai. Kiekvieną sezoną pradedame kompotu, geriamu kartą metuose, pyragu su trintais rabarbarais, daržovių ar vaisių salotomis su rūgščiais gabaliukais. Ir keksiukais. Smarkiai plėstis, aprašant jų skonį, nėra kur, jie tiesiog paprasti, maloniai rūgštelėję, su traškia kepurėle, ilgai išliekantys švieži. Gardūs. (...daugiau) Renata, KumutesVirtuve.lt
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
Tešlai:
3 vienetai kiaušinių (didelių)
0.5 skardinės kondensuoto pieno, saldinto
1 stiklinė kvietinių miltų (su kaupu)
2 šaukštai rudojo cukraus
1 šaukštas acto
1 šaukštelis sodos
1 žiupsnelis cinamono
Įdarui:
3 vienetai rabarbarų
Pabarstymui:
šiek tiek avižinių dribsnių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Kiaušinius, kondensuotą pieną, cukrų, miltus ir cinamoną plaku nedideliu greičiu, kol produktai pilnai susimaišo ir rudasis cukrus ištirpsta.
2.
2-3 stambesnius rabarbarų kotus nulupu ir supjaustau nedideliais kubeliais, juos įmaišau į tešlą. Valgomąjame šaukšte actu nugesinu 1 a. š. be kaupo sodos. Naudoju tik susidariusias putas, sodos miltelių į tešlą nededu. Jas atsargiai įmaišau į tešlą.
3.
Silikoninę formą iškloju popierinėmis formelėmis ir tešlą šaukštu tolygiai paskirstau jose. Kiekvieną keksiuką pabarstau avižiniais dribsniais/kukurūzų dribsniais/kokosų išspaudomis arba kokosų drožlėmis.
4.
Keksiukus kepu apie 45 min. 180 C kepimo režimu iš viršaus ir iš apačios. Tiekiant galima pabarstyti cukraus pudra.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis