Kondensuoto pieno keksiukai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Kondensuoto pieno keksiukai
Kondensuoto pieno keksiukai
Kondensuoto pieno keksiukai
Autorius apie receptą: Ir vėl savaitgaliui pasitikti desertas. Skania ir linksma tradicija tai tapo. Jau net mergaitės žino ir laukia, kas bus saldaus. Dažniausiai per savaitę visos ir renkame desertą, Ir vėl savaitgaliui pasitikti desertas. Skania ir linksma tradicija tai tapo. Jau net mergaitės žino ir laukia, kas bus saldaus. Dažniausiai per savaitę visos ir renkame desertą, kurį kepsime penktadienį. Šį kartą išrinkti buvo kondensuoto pieno keksiukai su maskarponės karūna, gausiai pabarstyti pabarstukais ir avietėmis. Keksiukai tikrai skanūs ir purūs. Nebūtini jokie jiems papuošimai, bet jei norisi ir jums taip, kaip mums linksmų ir gražių keksiukų, puoškite juos maskarponės kremu, dosniai barstykite pabarstukais ir uogomis. Tikriausiai jau iš nuotraukų supratote, kad keksiukus puošti man padėjo dvi mažosios kepėjos. Iš nurodyto ingredientų kiekio iškepėme 16 keksiukų. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
240 gramų kondensuoto pieno, saldinto
220 gramų sviesto
200 gramų kvietinių miltų
3 vienetai kiaušinių
100 gramų cukraus pudros
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 šaukštelis vanilinio cukraus
1 žiupsnelis druskos
Kremui:
200 gramų maskarponės sūrio
2 šaukštai kondensuoto pieno, saldinto
1 šlakelis citrinų sulčių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Kiaušinius išsukame su cukraus pudra, druska ir vaniliniu cukrumi.
2.
Sviestą ištirpiname. Atvėsiname.
3.
Pravėsusį sviestą kartu su kondensuotu pienu supilame į kiaušinių plakinį. Įsijojame miltus su kepimo milteliais.
4.
Į keksiukų formą dedame popierines formeles ir pripildome tešla apie ¾ jų tūrio.
5.
Kepame iki 170 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 20 min. Atvėsiname.
6.
Kremui maskarponę išsukite su kondensuotu pienu ir citrinų sultimis.
7.
Kremą supilkite į konditerinį maišelį ir dekoruokite atvėsusius keksiukus. Puoškite pagal norus ir fantaziją.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital