Kondensuoto pieno biskvito tortas "Pieno mergaitė" su grietinėlės kremu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 13)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 13)
Kondensuoto pieno tortas Pieno mergaitė
Autorius apie receptą: Minkštas, lengvas, purus, greitai pagaminamas, skanus, nesudėtingas tortas - vieni pliusai. Vienintelis minusas - tortas nedidelis ir labai greitai suvalgomas. Minkštas, lengvas, purus, greitai pagaminamas, skanus, nesudėtingas tortas - vieni pliusai. Vienintelis minusas - tortas nedidelis ir labai greitai suvalgomas. Daiva, Gudės hobis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
Biskvitui:
400 gramų kondensuoto pieno, saldinto
160 gramų miltų
2 vienetai kiaušinių
10 gramų kepimo miltelių
Kremui:
400 gramų grietinėlės, 35% riebumo
90 gramų cukraus pudros
16 gramų vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Miltus išmaišyti su kepimo milteliais, pilti kondensuotą pieną ir gerai išmaišyti, įmušti kiaušinius ir pemaišyti. Palikti tešlą 15 minučių pastovėti.
2.
Paruošti 3 kepimo popieriaus lapus, apibrėžti 23 centimetrų skersmens apskritimus. Pagal nupieštą apskritimą ant kepimo popieriaus dėti 2 šaukštus tešlos ir ją tolygiai paskirstyti apskritime.
3.
Kepti 180 C laipsnių orkaitėje tik 3 - 5 minutes, iškepusį lakštą iš karto apipjauti. Nuo atvėsusio lakšto nuimti kepimo popierių ir ant to paties popieriaus lapo kepti kitą. Iš viso turėtų išeiti 7 biskvitai. Likusius biskvitų kraštus sutrupinti.
4.
Kremui grietinėlę su cukraus pudra ir vaniliniu cukrumi išplakti iki purumo.
5.
Grietinėlės kremu pertepti visus lakštus, o viršų apibarstyti trupiniais. Puošti pagal savo fantaziją.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Violeta
2020-11-01 12:58
Labai skanus tortas,tik krema dariau su rududu,grietinele ir masjarpone ATSAKYTI
Erika
2020-02-18 14:39
Kada as kepu sita torta, i tesla imaisau 100g lydyto sviesto, biskvitas gaunas dar minkstesnis ir puresnis...:) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital