Kombučoje marinuoti sparneliai ant grilio

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Kombučoje marinuoti sparneliai ant grilio
Autorius apie receptą: Skaniai iškepė, traškūs iš išorės, bet labai sultingi viduje, tad rekomenduoju tikrai pabandyti! Idėją užmačiau pas grillintojus, bet aišku, kad pakoregavau pagal save vis Skaniai iškepė, traškūs iš išorės, bet labai sultingi viduje, tad rekomenduoju tikrai pabandyti! Idėją užmačiau pas grillintojus, bet aišku, kad pakoregavau pagal save vis tiek. (...daugiau) Simona, Balta lėkštė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1.5 kilogramo vištų sparnelių vidurinių dalių
500 mililitrų kombučios (arba gazuoto mineralinio)
7 skiltelės česnako (didesnių arba 8 mažesnių)
1.5 šaukštelio druskos (be kaupo)
1 pundelis čiobrelių (arba krapų)
pagal poreikį pipirų
pagal skonį prieskonių paukštienai (naudojau vegeta natur)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Čiobrelius susmulkinti, česnaką smulkiai susmulkinti.
2.
Į dubenį supilti kombučią, berti druskos, pipirų, čiobrelius, prieskonius paukštienai, česnaką. Išmaišyti. Sudėti sparnelius, gerai išmaišyti. Palikti marinuoti kelias valandas.
3.
Ant iešmų suverti sparnelius ir kepti iki kol apskrus ir iškeps, vis aptepant paruoštu marinatu.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital