Koldūnai su vištiena

AUTORIUS:
Sigita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 43)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 43)
Koldūnai su vištiena
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Tešlai:
2 kiaušiniai
0,5 stiklinės vandens
2 stiklinės miltų
druska
Įdarui:
400 g maltos virtos vištienos
1 kiaušinis
2 skiltelės česnako
druska
malti juodieji pipirai
Padažui:
3 v. š. sviesto
2 svogūnai
1 morka
krapai
Reikės:
1 vnt. KNORR BULJONETĖ vištienos sultinys
PARUOŠIMO BŪDAS:
Iš tešlai nurodytų ingredientų suminkykite kietą tešlą. Pasigaminkite įdarą. Maltą vištieną sumaišykite su kiaušiniu, išspaustu česnaku, druska bei pipirais. Tešlą plonai iškočiokite, supjaustykite stačiakampiais ir į kiekvieną stačiakampį suvyniokite po šaukštelį įdaro. Paruoštus koldūnus dėkite į užvirusį pasūdytą vandenį, įmaišykite knorr buljonetę ir virkite, kol visi koldūnai iškils į paviršių. Keptuvėje ištirpinkite sviestą ir pakepinkite jame susmulkintus svogūnus bei sutarkuotą morką (galite paskaninti druska). Jei norite skystesnio padažiuko įpilkite sultinio, kuriame virė koldūnai. Paruoštą padažą supilkite ant išvirtų bei į lėkštę sudėtų koldūnų ir viską apibarstykite smulkintais krapais. Patiekite šiltus. Skanaus.
AUTORIUS: Sigita
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital