Koldūnai su varške ir špinatais

AUTORIUS:
Justyna
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Koldūnai su varške ir špinatais
Koldūnai su varške ir špinatais
Koldūnai su varške ir špinatais
Koldūnai su varške ir špinatais
Autorius apie receptą: Koldūnai fantastiški, prisidarėme iki soties. Nuostabaus skonio! Koldūnai fantastiški, prisidarėme iki soties. Nuostabaus skonio! Justyna
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
Tešlai:
600 mililitrų kvietinių miltų
200 mililitrų vandens (karšto)
3 šaukštai aliejaus
pagal skonį druskos
Įdarui:
400 gramų varškės
140 gramų špinatų
50 gramų grietinėlės
3 šaukštai aliejaus
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Įdarui varškę su grietinėle trintuvu sutrinkite iki kreminės konsistencijos masės.
2.
Verdančiu vandeniu nuplikykite špinatus, nusausinkite ir supjaustykite.
3.
Į varškės masę sudėkite špinatus, supilkite aliejų, berkite druską bei pipirus, išmaišykite.
4.
Tešlai miltus berkite į dubenį, pilkite aliejų ir karštą vandenį. Šaukštu gerai išmaišykite. Kai masė truputį pravės, toliau minkykite rankomis. Tešlą gerai išminkykite. Neberkite daugiau miltų, minkant, tešla taps elastinga, nelimpanti prie rankų ir stalo.
5.
Tešlą plonai iškočiokite ir išspauskite apskritimus stikline. Į kiekvieną apskritimą dėkite šaukštelį įdaro, kraštelius užspauskite.
6.
Paruoštus koldūnus dėkite į pasūdytą vandenį ir virkite apie 7 - 8 minutes.
AUTORIUS: Justyna
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital