Koldūnai su varške ir špinatais

AUTORIUS:
Raminta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 56)
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 56)
Koldūnai su varške ir špinatais
@ Shutterstock
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Tešlai:
500 gramų kvietinių miltų
5 vienetai kiaušinių
1 šaukštelis alyvuogių aliejaus
1 žiupsnelis malto muskato
pagal skonį druskos
Įdarui:
300 gramų varškės
200 gramų šaldytų špinatų (maltų)
0.5 vieneto svogūnų
1 šaukštelis malto muskato
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Įdarui varškę išmaišyti su špinatais, smulkintais svogūnais ir prieskoniais. Dėti į šaldytuvą, kol ruošime tešlą.
2.
Tešlai miltus persijoti su muskatu ir druska. Pilti aliejų, įmušti kiaušinius. Gerai išminkyti. Jeigu tešla būtų per sausa minkyti, įpilkite šiek tiek vandens.
3.
Tešlą padalinti į dvi lygias dalis ir iškočioti 4 mm storio paplotėlius.
4.
Ant vieno paplotėlio dėti po šaukštelį įdaro, 3-5 cm atstumu. Tarpus, esančius tarp įdaro, suvilgyti vandeniu ir ant viršaus uždėti antrą tešlos paplotėlį. Gerai prispausti viršutinį tešlos sluoksnį ties įdaro vietomis.
5.
Specialiu rateliu ar peiliu išpjauti kvadratėlius ir juos atskirti vieną nuo kito.
6.
Dėti virti pasūdytame, verdančiame vandenyje. Kai sudėti iškils, virti dar 2 - 3 minutes. Skanaus!
AUTORIUS: Raminta
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital