Koldūnai su moliūgais

AUTORIUS:
Raminta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Koldūnai su moliūgais
Koldūnai su moliūgais
Koldūnai su moliūgais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:

Ingredientai:


300 g moliūgo

1 svogūnas

2 v. š. sviesto

60 g parmezano sūrio

430 g miltų

200 ml virinto vandens

2 kiaušiniai

druska

 

PARUOŠIMO BŪDAS:

Užsiminkome tešlą iš kiaušinių, druskos, vandens ir miltų ir padedame ją į šalį.


Moliūgą nulupame, supjaustome jo minkštimą be sėklų didesniais kubeliais ir bent 6 min. paverdame pasūdytame vandenyje. Tuomet nukošiame moliūgą ir paliekame šiek tiek pravėsti.


Svogūną susmulkiname ir pakepiname keptuvėje su sviestu.


Koldūnų įdarui sumaišome moliūgą, svogūną, tarkuotą parmezano sūrį ir viską pasūdome.


Galiausiai iškočiojame tešlą, supjaustome ją norimo dydžio kvadratėliais ir suvyniojame į juos pasigamintą įdarą.


Dedame koldūnus į užvirusį pasūdytą vandenį ir verdame, kol visi koldūnai iškyla į paviršių.


Patiekite su grietine ar kitokiu Jūsų pamėgtu padažu.


Skanaus.


Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!

AUTORIUS: Raminta
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
KOLDUNU DARYTOJA
2011-11-12 16:19
KEISK ZMONA!!!HE,HE.. ATSAKYTI
koldunu megejas
2011-11-12 16:16
gal kas norit man isvirt,nes zmona neverda....? ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital