Koldūnai su miško grybais

AUTORIUS:
Rima
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Koldūnai su miško grybais
Koldūnų išeina gana daug, užsišaldau kitam kartui :)
Koldūnai su miško grybais
Koldūnai su miško grybais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
500 gramų grybų (sūdyti )
1 kilogramas miltų
2 šaukštai manų kruopų
3 vienetai kiaušinių
šiek tiek vandens
1 šaukštelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Sūdytus grybus išmirkyti (vasaros laiku dedu šviežius), sumalti mėsmale, pridėti manų kruopų, išmaišyti ir 1 valandąi pastatyti šaltai.
2.
Tešlai: miltus, kiaušinius, druską ir vandenį (vandens tiek, kad būtų tinkama tešla minkyti) sumaišyti ir užminkyti tešlą.
3.
Daryti koldūnus, dėti į pasūdytą vandenį ir valgyti su grietine.
Skanaus.
AUTORIUS: Rima
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital