Koldūnai su džiovintais grybais

AUTORIUS:
Sandra
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 38)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 38)
Koldūnai su džiovintais grybais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Koldūnams reikės:
Tešlai:
250 g miltų
1 kiaušinis
2 kiaušinių tryniai
4 – 5 šaukštų vandens
žiupsnelis druskos
Įdarui:
2 saujos džiovintų grybų
2 skiltelės česnako
žiupsnelis mairūno
žiupsnelis druskos
šlakelis aliejaus
Iš nurodytų produktų užminkome tešlą
PARUOŠIMO BŪDAS:
Grybus reiktų užmerkti, bent prieš kelias valandas arba iš vakaro. Išvirti. Sumalti. Pakepinti įspaudus česnako ir įberus prieskonių ir druskos.
Tešlą plonai iškočioti, išspausti koldunus, dėti įdarą ir su formele formupti koldūnus. Dėti į verdantį vandenį ir virti 6 - 10 min.
AUTORIUS: Sandra
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital