Koldūnai kitaip - virti garuose!

AUTORIUS:
Gitana
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Koldūnai virti garuose
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Man jie labai labai patinka, nes būna tokie sodresnio skonio, skonis nenuverda į vandenį. Ir galima juos daryti didesnius, beveik kaip bandeles, kas ypač praverčia skubant. Na ir Man jie labai labai patinka, nes būna tokie sodresnio skonio, skonis nenuverda į vandenį. Ir galima juos daryti didesnius, beveik kaip bandeles, kas ypač praverčia skubant. Na ir beveik nereikia prižiūrėti, kad nepervirtų ir neišbėgtų, kad kad nutinka su įprastais koldūnais. Įdarą galite naudoti bet kokį savo mėgiamą, nebūtinai mėsišką (pvz. labai skanūs šie koldūnai ir su prieskoniais pagardinta varške). (...daugiau) Gitana
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
Tešlai:
3 stiklinės miltų
1 stiklinė vandens (verdančio)
3 šaukštai aliejaus
šiek tiek druskos
Įdarui:
400 gramų faršo (tiks bet koks mėgstamas)
1 vienetas svogūnų
1 šaukštas grietinės
2 skiltelės česnako
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Tešlai miltus sumaišyti su druska, supilti aliejų ir išmaišyti. Tada supilti ką tik užvirintą vandenį ir greitai išmaišyti tešlą. Palikti tešlą keletui minučių pravėsti ir tada išminkyti.
2.
Įdarui faršą sumaišykite su grietine, įmaišykite smulkiai sukapotą svogūną, įspauskite česnaka, pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais, gailite dar įdėti mėgiamų prieskonių.
3.
Pasiruoštą tešlą iškočioti ir formuoti norimos formos koldūnus, į vidų dedant įdarą.
4.
Koldūnus virkite garuose (tinka garų puodas arba tiesiog tinklelis į puodą dedamas), uždengę puodą dangčiu (būtinai!). Garų puodo dugną aš paprastai iškloju kopūstų lapais, jog virdami koldūnai nepriliptų (arba galite iškloti kepim popieriumi, tik subadykite jį tik keliose vietose, kad garai praeitų). Koldūnus dėkite vienu sluoksniu, kad nesuliptų.
5.
Koldūnai man paprastai išverda per daugmaž 15-20 minučių, bet tikslus laikas labai priklausys nuo jų koldūnų dydžio bei nuo paties garų puodo sandarumo ir kaitros.
AUTORIUS: Gitana
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital