Kokteilis su persikais ir melionu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Kokteilis su persikais ir melionu
Kokteilis su persikais ir melionu
Kokteilis su persikais ir melionu
Autorius apie receptą: Paskutiniu metu mane pagavo kokteilių karštinė. Plaku, geriu, atsigaivinu ir mėgaujuosi. Pasidžiaukime saulės spinduliais, pabraidykime po rasotą pievą, prisiskinkime Paskutiniu metu mane pagavo kokteilių karštinė. Plaku, geriu, atsigaivinu ir mėgaujuosi. Pasidžiaukime saulės spinduliais, pabraidykime po rasotą pievą, prisiskinkime lauko gėlių ir džiaukimės mažais dalykais. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
600 gramų melionų (aš naudojau “Cantaloupe“ rūšį)
4 vienetai persikų
0.5 vieneto citrinų (sulčių)
3 vienetai mėtų šakelių
pagal poreikį ledukų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
1.
Persikus nuplauname, perpjauname per pusę, išimame kaulą ir minkštimą sudedame į maisto smulkintuvą.
2.
Melionui nupjauname žievę, minkštimą supjaustome gabalėliais ir taip pat sudedame į maisto smulkintuvą. Ten pat įspaudžiame citrinos sulčių.
3.
Viską sutriname iki vientisos konsistencijos. Pilstome į taures. Dedame ledukų, puošiame mėtos lapeliais.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital